Електроуслуги по Домовете за гр. Пловдив и Пловдив (област)

Ел. услуги по домовете

Електроремонти и Електромонтажни услуги от опитни електротехници в гр. Пловдив и Пловдив (област)

Професионални електроуслуги за гр. Пловдив и област Пловдив

Електроуслуги по Домовете за гр. Пловдив и Пловдив (област). Монтаж и ремонт на всички видове електро табла, Монтаж на ключове, контакти, бойлерни табла, Led управления и LED осветление. Електроуслуги по Домовете. Монтаж и ремонт на всички видове електро табла и разпределителни табла (монофазен и трифазен ток). Монтаж на външни кабелни трасета.

Електротехници за гр. Пловдив и област Пловдив. Ремонт и подмяна на стари ел инсталации, проектиране и изграждане на нови ел инсталации, монтаж на бойлери и уреди за враждане – Електроремонти за гр. Пловдив и област Пловдив.

Електромонтажни услуги Пловдив. Монтаж на ел ключове Пловдив, Монтаж ел контакти Пловдив. Монтаж на ел табла Пловдив, Монтаж на осветителни тела Пловдив, Монтаж на бойлери и електроуслуги Пловдив. Монтаж на табла за бойлери Пловдив Предлагаме всички видове Електроуслуги в гр. Пловдив и близките населени места.

 • Проектиране, изграждане и поддръжка на комплексни електроинсталации
  за Вашият дом, бизнес и индустриални помещения;
 • Монтаж на електрически табла, ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, резервно захранване,
  токоизправители, LED осветление;
 • Ремонт и профилактика на електроинсталации и тяхните  компоненти от ел. мрежата;
 • Къртене на отвори за кабелни трасета, отвори за конзолни кутии и ел. табла за вграждане, къртене на отвори за ел. контакти и ел. ключове;
 • Електро и Мрежово окабеляване;
 • Монтаж на LED осветление и трансформатори.
 • Ремонт и монтаж на кабели на електроуреди;
 • Монтаж на фурни, готварски печки, котлони, бойлери, перални, съдомиялни.

Ако имате електрически проблем за разрешаване не поемайте инициативата сами, а потърсете помощ от професионални електротехници. Електроремонтите и електромонтажните услуги, които предлагаме извършваме – бързо, точно и прецизно. Ако не сте сигурни в уменията си в никакъв случай не се опитвайте да извършвате каквито и да е поправки. Опасността от токов удар и непрофесионална работа са много големи. Винаги търсете помощта на опитни електротехници!

Професионални електроуслуги по домовете. Имате нужда от ел техник за електро ремонт или монтаж на нова ел. инсталация. Частични или цялостни ремонти на съществуващи електроинсталации в най-разнообразни сгради и помещения. Подмяна на електрически табла, предпазители, ключове, контакти, осветление и др.Изграждане на цялостни различни по сложност и големина електроинсталации в жилищни апартаменти, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради в гр Пловдив и областта. Извършване на външно и вътрешно окабеляване Пловдив.

Качествен и съвременни ремонти в сферата на електротехниката. Доверете се на професионалните ни електроуслуги. Ние сме екип от квалифицирани електротехници. Ние предлагаме:

 • Проектиране на електроинсталации в домашна и корпоративна среда.
 • Изграждане на електро инсталации.
 • Монтаж и ремонт на всички видове електро табла.
 • Монтаж на ключове, контакти, бойлерни табла, Led управления, сензори за движение, сензорни ключове стълбищни автомати и др.
 • Монтаж на двойни и повече на брой ел ключове
 • Монтаж и окабеляване на девиаторни ключове.
 • Ремонт на стари и нови монофазни и трифазни ел. инсталации
 • Отстраняване на ел. аварии в дома, градината, офиса, производствени халета и други.
 • Монтаж на бойлери, готварски печки микровълнови печки, конвектори за отопление и много други.
 • Монтаж на всички видове съвременни осветителни тела.
 • Свързване на домакински електро уреди за вграждане: Микровълнови фурни, съдомиални машини, перални, сушилни, аспиратори и др.
 • Монтаж на LED ленти за скрито осветление в дома офиса и др.
 • Съставям лична оферта на всеки клиент с цена на материалите, труда включен към офертата и времето за изпълнение.

Подмяна и монтаж на ел табла и разпеделителни табла

Професионалени електротехници Пловдив. Защо трябва да се подменят Ел табла? Ел таблото е основен елемент на всяка вътрешна електрическа инсталация. Чрез него се осъществява управление и разпределяне на електрическата енергия в съответната сграда, апартамент или помещение, както и защита на инсталацията като цяло и свързаните към нея уреди. Забравете за трудното спиране и пускане на ел. захранването, както беше при старото ви Ел табло. Новите компоненти ви позволяват да прекъснете и възобновите електричеството с натискане на един – единствен бутон. Съвременното ел. табло е направено от специална пластмасова сплав, което го различава от таблата в миналото. То може да се монтира външно или да се вгради в стената. Работата с него е далеч по-безопасна и рядко се наблюдават проблеми. Посещение на електротехници по домовете. Монтаж и подмяна на ел табпа по домовете в гр. Пловдив.

Подмяна и монтаж на ел. контакти

Смяната на електрически контакт на пръв поглед изглежда лесна работа, но евентуална грешка би ти струвала скъпо. Не се заемайте с тази задача саме. Обърни се към опитен електротехник.

В случай, че е възникнал електро проблем във Вашия дом или офис и смятате, че имате нужда от монтаж на допълнителен ел контакт, ел ключ за осветление или просто подмяна на съществуващ с нов, а не сте убедени в собствените си качества, означава, че имате нужда от нашите електроуслуги за монтаж на електро ключове и контакти.

Тази ел. услуга трябва да се извърши от квалифициран и опитен електротехник, който знае как да свърже правилно контакта, така че, той да фунционира правилно, безопасно и безпроблемно. ВАЖНО! От изключително значение е всеки електроремонт да бъде извършен от опитен и професионален електротехник!

За да се избегнат потенциални рискове и проблеми на електрическата инсталация, тази работа е по-добре да се извърши от електротехник, който е подготвен и има опит, също така и необходимите инструменти за монтаж на ел ключове и контакти. 

В случай, че изберете Нашите електроуслуги може да сте абсолютни сигурни, че монтажът на ел ключове и ел контакти ще бъде извършен от професионални електротехници

Нашите Електротехници (Професионални електроуслуги за гр. Пловдив и Пловдив област) ще ви помогнат да решите всеки един електро проблем, възникнал поради аварийна ситуация или сте решили, че е време да подмените стар ел контакт или ключ. На нас може да разчитате за всички видове електроуслуги. Предлагаме услуги, които ще решат всички ваши електрически проблеми.
Извършваме широк спектър от електроуслуги – от дребни електроремонти и отстраняване на леки неизправности, прекъснати кабели, смяна на кабели, поправка на разпределителни кутии, притягане на слаби връзки ,ремонт на електрически табла, смяна на контакти, ел.ключове и осветителни тела, демонтаж.монтаж на бойлери и електроуреди за вграждане до проектиране и изграждане на сложни електроинсталации.

Проектиране, ремонт, подмяна и изграждане на електроинсталации

Проектирането и изграждането на електроинсталации не е лесна задача, като за целта е нужно да се потърсят услугите на екип от добри и опитни електротехници, които да извършат ремонта висококачествено. Нашите електротехници разполагат с експертни познания по електротехника и възлагайки този вид ремонти може да сте сигурни, че Ние ще изпълним поставените задачи в срок и с нужното оборудване. Независимо дали става въпрос за подмяна или новоизграждане на електроинсталация Ние ще изпълним проекта перфектно, за да може Вие да получите най-добрия вариант на изпълнение. 

Как работим?

След като сме изкоментирали всичко и сме направили прецизен оглед изготвяме оферта и правим детайлен списък на нужните материали, които да бъдат вложени в проекта. Всеки елемент от ел. мрежата трябва да бъде внимателно подбран, за да може Вашата електроинсталация да бъде изпълнена правилно, което ще е гаранция за дълга и безпроблемна работа. Много е важно преди започване на ремонта всеки клиент да е наясно къде ще бъдат позиционирани всички ел контакти, ключове, осветителни тела, ел. уредите и др. елементи, за да може нашите електротехници да са наясно как да бъде проектирана и изградена електромрежата.

Как протича ремонтът?

В зависимост от естеството на проекта се прави внимателна преценка за начинът на полагането на кабелните линии. Ако обекта е ново строителство и електроинсталацията се гради върху тухла се правят леки прорези в основата (тухли, бетон), където ще бъдат положени плоски кабели или с гофрирани тръби (силови кабели). Предвиждат се всички конзолни кутии, където ще бъдат кабелните връзки. Конзолните кутии се вкопават в стените с помощта на перфоратор и накрайник ф-8.5 или по-голям (за кръгли конзоли), или се правят отвори според формата на кутията (правоъгълна форма). В случай, че извършваме подмяна на стара електроинсталация отстраняваме където е възможно старите проводници и правим по-дълбоки прорези в стените и/или тавана с помощта на фреза за канали, перфоратор и къртач. На мястото на старите конзолни кутии монтираме новите. Трябва да отбележим и монтажът на ел. таблото – има 2 вида монтажи на ел. табла (външен монтаж или вграждане, вкопаване). След като сме монтирали таблото, кабелните линии, конзолните кутии за разпределителните връзки, контактите и ключовете се извършват и довършителните монтажи – ел. ключове, контакти, осветителни тела. Този процес настъпва едва тогава, когато всичко е завършено (мазилки, шпаклоки, боядисване). Разбира се всеки ремонт е различен и има своята специфика, но в най-общи линии всяко изграждане или подмяна на електроинсталация протича в този порядък. Важно е да уточним, че всеки елемент от ел. мрежата (напр. проводниците, авт. предпазители, дефектнотоковата защита и т.н.) трябва да бъде така подбран, че да отговаря на своето приложение в цялата система. Например не е прието за токовите кръгове на контактите да се използват проводници със сечение по-малко от 2,5мм. Това е само малък пример, и е много важно електротехниците, които извършват ремонтът да са наясно какво правят. Разчитайки на нашите услуги може да сте сигурни, че сте се доверили на професионални електротехници с богат опит, които ще извършат Вашият ремонт по най-правилния и прецизен начин.

Монтаж на бойлери, уреди за вграждане, осветителни тела, ел контакти, ключове, вентилатор за баня

След като сме извършили всички довършителни монтажи е добре и монтажът на електроуредите да бъде извършен от професионалисти. Нашите услуги включват и монтаж на абсолютно всякакъв тип електроуреди за Вашият дом или офис.

Имате нужда от строителен или довършителен ремонт? Какви услуги предлагаме и как да се свържете с нас?

Както вече споменахме – нашите ремонтни услуги са изцяло професионални, като на нас може да разчитате за всички видове строително-ремонтни услуги – от къртенето и чистенето до довършителните ремонти (швалкловки, боядисване, монтаж на електроуреди, монтаж на ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, изработка и монтаж на кухня, ремонт на баня и др.). Нашите ремонтни услуги включват:

Всички видове Електроуслуги;

Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла;

Полагане на кабели и кабелни трасета;

Реизграждане или ремонт на електроинсталации;

Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.;

Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия;

Монтиране на захранващи кабели на електроуреди;

Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини

ВиК и Ремонт на баня/тоалетна

Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации;

Смяна и монтаж на водосточни тръби;

Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.

Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители;

Монтаж на осветителни тела, луни, огледала;

Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения;

Полагане на стенни и подови плочки;

Поставане на подови настилки и облицовки

Демонтаж на подови настилки и покрития;

Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат;

Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки;

Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване;

Полагане на новите настилки – вътрешни или външни;

Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване

Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон;

Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон;

Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата;

Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции;

Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон;

Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите;

Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;

Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки

Зидарии, вътрешна и външна изолация

Зидария с плътни тухли единични или четворни;

Зидария с плътни тухли итонг;

Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг;

Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата;

Направа на вътрешна топлоизолация чрез лепене на фибрам;

Поставяме всички видове външна изолация – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване.

За връзка с нас:

https://www.homerepair.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.

https://www.osnovenremont.bg – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.

https://www.remontniuslugi.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти.

https://osnovenremont.eu – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти.

https://www.eluslugi.bg – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги.

https://www.eltehnik.eu – Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации.

https://www.elektrovik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик.

https://www.plovdiv-remonti.com – Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти.

https://www.remont-plovdiv.com – Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня.

https://www.remonti-plovdiv.eu – Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти.

https://www.elektrotehnik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди.

https://www.plovdiv-remonti.eu – Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти.

https://www.elektrotehnik-plovdiv.com – Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване.

https://www.remonti.elektrovik-plovdiv.eu – Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.

Електротехниците от Eltehnik.euEluslugi.bgElektrotehnik-plovdiv.com пpeдлaгaт най-paзнooбpaзни електроycлyги, cвъpзaни c цялocтнo изгpaждaнe мoнтаж, ремонт и поддръжка нa eлeĸтpoинcтaлaции зa област Пловдив, алармени СОТ системи,  cиcтeмa зa видeoнaблюдeниe, cлaбoтoĸoви инcтaлaции, жилищни и кооперативни електроремонти и поддръжка, външно и вътрешно окабеляване и мн. други. Ел услуги по домовете. Монтаж на ел контакт Пловдив, Монтаж на ел ключ Пловдив, Монтаж на ел табло Пловдив, Ремонт и подмяна на Ел инсталация Пловдив, Ремонт и подмяна на съществуваща електроинсталация Пловдив, Проектиране на домашни и стопански електроинсталации Пловдив, Предлагаме всички видове Ел услуги на територията на гр. Пловдив и близките населени места.

Електроуслуги на най-високо ниво от професионални електротехници с богат, практически опит. Пълна гама от услуги свързани с електроинсталации, електромонтажи и електроремонти на Вашият дом или корпоративни обекти, ремонт на електроуреди, ремонт и поддръжка на многофамилни сградни електроинсталации. Предлагаме аварийна реакция  и професионален ремонт при изграждане на електроинсталации в домашна среда или в корпоративни условия (магазини, хотели, ресторанти, заведения, офиси, складове) на ел. инсталации с монофазен или трифазен ток до 1000V.

Списък на електроуслуги, които предлагаме

Планираме и изграждаме цялостни електрически инсталации и комуникационно окабеляване в съответните сгради и помещения.
Изграждане на комплексни електроинсталации в домове, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради.

Подробно описание на електроуслугите, които предлагаме:
Монтаж на ключове за скрита електроинсталация
Монтаж на контакти за скрита електроинсталация
Монтаж на ключове за открита електроинсталация
Монтаж на контакти за открита електроинсталация
Монтаж на трифазен ел. контакт
Монтаж на електрическо бойлерно табло
Монтаж на фасунга висяща
Монтаж на фасунга на стена
Монтаж на аплик, плафониера
Монтаж на осветително тяло луна
Монтаж на понижаващ трансформатор за осветително тяло луна
Монтаж на евакуационно осветление
Монтаж на луминисцентно осветително тяло на растерен таван
Монтаж на луминисцентно осветително тяло на стена или таван
Монтаж на луминисцентно осветително тяло на обтяжки
Монтаж на прожектор до 500W
Монтаж на паркови осветителни тела с височина до 1.5м
Монтаж на паркови осветителни тела с височина до 2.5
Монтаж на фотоклетка
Монтаж на разклонителни и конзолни кутии и свързване
Монтаж на електрическа кутия конзолна
Монтаж на ел. кутия разклонителна за скрита електро инсталация
Монтаж на ел. кутия разклонителна квадратна за скрита електро инсталация
Монтаж на ел. кутия разклонителна за открита ел. инсталация с дюбели на стена
Свързване на елeктрическа разклонителна кутия
Цени за изграждане и монтаж на табла
Монтаж на предпазители в табло
Монтаж на дефектнотокова защита в табло
Монтаж на електромер трифазен
Монтаж на електромер еднофазен
Монтаж на тарифен часовник
Монтаж на стълбищен автомат
Монтаж на апартаментно табло
Суха разделка на кабел до 4мм2
Суха разделка на кабел до 10мм2
Суха разделка на кабел до 25мм2
Суха разделка на кабел до 75мм2
Присъединяване на проводник към съоръжение до 4мм2
Присъединяване на проводник към съоръжение до 10мм2
Присъединяване на проводник към съоръжение до 25мм2
Присъединяване на проводник към съоръжение до 75мм2
Цени за полагане и изтегляне на проводници
Полагане на проводник ПВВМ под мазилка по тухлена (бетонена) стена
Полагане на проводник ПВВМ под мазилка по таван
Полагане на СВТ проводник до 3х4 по стена или таван
Полагане на СВТ проводник до 3х10 по стена или таван
Полагане на СВТ проводник до 3х4 със скоби по стена или таван
Изтегляне на проводник ПВ 1х(от 0,5мм2 до 2,5мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 2х(от 0,5мм2 до 2,5мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 3х(от 0,5мм2 до 2,5мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 4х(от 0,5мм2 до 2,5мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 1х(от 4мм2 до 6мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 2х(от 4мм2 до 6мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 3х(от 4мм2 до 6мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 4х(от 4мм2 до 6мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 1х(от 10мм2 до 16мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 2х(от 10мм2 до 16мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 3х(от 10мм2 до 16мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 4х(от 10мм2 до 16мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 1х(от 25мм2 до 35мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 2х(от 25мм2 до 35мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 3х(от 25мм2 до 35мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 4х(от 25мм2 до 35мм2) в монтирани гофрирани тръби
Лампении и контактни излази
Лампен ( контактен ) излаз под мазилка до 6м ПВВМБ (мостов) проводник
Лампен ( контактен ) излаз под мазилка до 7м ПВВМБ (мостов) проводник
Лампен ( контактен ) излаз под мазилка до 8м ПВВМБ (мостов) проводник
Лампен ( контактен ) излаз под мазилка до 10м ПВВМБ (мостов) проводник
Лампен (контактен) излаз скрит до 6м СВТ проводник зад гипсокартон
Лампен (контактен) излаз скрит до 7м СВТ проводник зад гипсокартон
Лампен (контактен) излаз скрит до 8м СВТ проводник зад гипсокартон
Лампен (контактен) излаз скрит до 10м СВТ проводник зад гипсокартон
Лампен ( контактен ) излаз открит до 6м СВТ проводник със антигронови скоби
Лампен ( контактен ) излаз открит до 7м СВТ проводник със антигронови скоби
Лампен ( контактен ) излаз открит до 8м СВТ проводник със антигронови скоби
Лампен ( контактен ) излаз открит до 10м СВТ проводник със антигронови скоби
Монтаж на кабелни канали
Монтаж на кабелни канали с ширина от 20мм до 60мм
Монтаж на кабелни канали с ширина от 80мм до 120мм
Монтаж на разклонители за кабелни канали до 60мм
Монтаж на разклонители за кабелни канали до 120мм
Монтаж на колена за кабелни канали до 60мм
Монтаж на колена за кабелни канали до 120мм
Монтаж на ключове, контакти в кабелни канали
Изкопни дейности
Изкопаване на канал за СВТ и ПВВМ до 3х6 в тухла
Изкопаване на канал за СВТ и ПВВМ до 3х6 в бетон
Изкопаване на канал за гофрирана тръба до ф23 в тухла
Изкопаване на канал за гофрирана тръба до ф29 в бетон
Изкопаване на конзолна кутия в тухлена стена
Изкопаване на конзолна кутия в бетонна стена
Изкопаване на разклонителна кутия в тухлена стена
Изкопаване на разклонителна кутия в бетонна стена
Цени за полагане на кутии, тръби, гофрирана тръба по арматурна
Полагане на конзолни (разклонителни кутии) по арматурна заготовка
Полагане на гофрирани тръби до ф23 по арматурна заготовка
Полагане на гофрирани тръби до ф32 по армаурна заготовка
Полагане на ПВЦ тръби до ф32 по армаурна заготовка
Полагане на ПВЦ тръби до ф75 по армаурна заготовка
Полагане на ПВЦ тръби до ф110 по армаурна заготовка
Монтаж на гръмотводна и заземителна инсталация
Заземителна инсталация набиване на поцинкован заземителен кол
Заземителна инсталация полагане на поцинкована шина 40/4 мм
Заземителна инсталация монтаж на поцинкована шина 40/4 мм по стена
Гръмоотводна ел. инсталация монтаж на гръмоотводни прътове до 4м
Гръмоотводна ел. инсталация монтаж на гръмоотводни прътове до 6м
Монтаж на гръмоотводна мрежа от бетонна стомана ф8мм2
Монтаж на гръмоотводна мрежа от бетонна стомана ф10мм2
Гръмоотводна ел. инсталация монтаж на измерителен съединител
Цени за монтаж аудио видеодомофони
Монтаж на домофонна централа
Монтаж на видеодомофонна централа
Монтаж на домофонно звънчево табло
Монтаж на домофонен апарат
Монтаж на видеодомофонен апарат
Монтаж на електрическа брава (насрещник)
Монтаж на видео-дистрибутор (усилвател)
Монтаж на видеокамера
Цени за изграждане на слаботокови ел. исталации
Полагане на гофрирана тръба до ф23
Изтегляне на телевизионен излаз с коксиален проводник в монтирани тръби
Изтегляне на телефонна линия с проводник ПВ 1чифт в монтирани тръби
Монтаж на телевизионна розетка
Монтаж на компютърна телефонна розетка, RJ 45, RJ 11
Изтегляне на компютърен излаз с проводник FTP в монтирани тръби
Ремонти дейности при повреди в електро инсталации
Авариен електро ремонт
Стълбищно осветление – смяна на стълбищен автомат
Стълбищно осветление откриване заседнал бутон
Стълбищно осветление – подмяна на проводници

xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosofutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbetbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩaAG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88

Leave Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *