Ел. услуги по домовете. При нужда от наместа на квалифициран електротехник, извършваме следните услуги

Проектиране, изграждане и поддръжка на комплексни електроинсталации за Вашият дом, бизнес и индустриални помещения

Професионално изграждане на Електроинсталации по индивидуални проекти и изисквания. Проектиране на електроинсталации в домашна и корпоративна среда;

Ремонт и профилактика на електроинсталации и тяхните компоненти от ел. мрежата

Проектиране, изграждане и поддръжка на цялостни електроинсталации за Вашият дом, бизнес и търговски помещения. Извършваме всички видове монтажи на електроуреди (бойлери, уреди за вграждане, осветителни тела и огледала с вградено осветление)

Къртене на отвори за кабелни трасета, отвори за конзолни кутии и ел. табла за вграждане, къртене на отвори за ел. контакти и ел. ключове

Електротехник Пловдив, Електроуслуги Пловдив, Ел техник Пловдив, Електроинсталации Пловдив, Монтаж на ел ключове Пловдив, Монтаж на ел контакти Пловдив, Ремонт на ел инсталации Пловдив, Монтаж и подмяна на ел табла, Монтаж и подмяна на разпределителни табла, Монтаж на осветителни тела, Монтаж на LED осветление Пловдив

Монтаж на ел табла, разпределителни табла, монтаж и подмяна на ел контакти, ел ключове, осветителни тела

Монтаж и ремонт на всички видове електро табла, Монтаж на ключове, контакти, бойлерни табла, Led управления и LED осветление. Електроуслуги по Домовете. Монтаж и ремонт на всички видове електро табла и разпределителни табла (монофазен и трифазен ток)

Електро и Мрежово окабеляване

Професионален монтаж на електрически и разпределителни табла. Вътрешно и външно електроокабеляване;

Монтаж на LED осветление и трансформатори

Извършваме монтаж на най-разнообразни осветителни тела и LED системи

Ремонт и монтаж на електрически кабели на електроуреди

Свържете се с нас, когато имате нужда от замяна на дефектирали загранващи кабели на електроуреди;

Монтаж на фурни, готварски печки, котлони, бойлери, перални, съдомиялни

Може да разчитате на нас при нужда от монтаж на бойлери, фурни, перални и съдомиялни, вентилатори за баня, конвектори и др.

Квалифицирани електротехници за професионални електроуслуги в гр. Пловдив и близките населени места

Ние сме екип от професионални и опитни електротехници с дългогодишен опит в проектирането, изграждането и подмяната на електроинсталации, монтажа на електрически и разпределителни табла както за дома, така и за бизнеса. Нашите експерти са специализирани в аварийни електроремонти в домовете, електрическо и мрежово окабеляване, монтаж на електроуреди и други електрически системи.

В допълнение, нашите електротехници извършват както основен ремонт и подмяна на електропреносни мрежи, което може да включва къртене на отвори за кабелни канали и конзолни кутии, така и довършителни монтажи на електрически ключове и контакти, осветителни тела, LED осветление, подмяна на електрически табла, монтаж на осветление за дворове и други подобни услуги. Ние сме на разположение да изпълним всяка електротехническа задача, която нашите клиенти могат да имат.

Всеки електротехник от екипът ни дава гаранция за добре извършена работа

Всеки от електротехниците в нашия екип в гр. Пловдив е задължен да предостави пълна гаранция за качеството на извършените от тях монтажи или ремонти за нашите клиенти. В случай на повторно възникване на проблема, ние се ангажираме да извършим отново монтажа, без допълнително заплащане. Всички електромонтажни и електроремонтни услуги, извършвани от нашите електротехници, се осъществяват по най-високите стандарти на професионализъм и качество. Нашата цел е да извършваме всеки ремонт възможно най-бързо и сигурно, без да компрометираме качеството на обслужване. При аварийни ситуации се стремим да реагираме бързо, за да отстраним проблема за всеки наш клиент възможно най-бързо.

Монтаж на Електрически табла – монофазен и трифазен ток, конзолни кутии, контакти, ключове, осветителни тела за гр. Пловдив и областта

Ние предлагаме професионални електроуслуги за гр. Пловдив и близките населени места, чрез нашите ел. техници, които имат голям опит в различни електротехнически задачи. Нашите електротехници имат уменията и знанията да решават всякакви проблеми, като например подмяна на стари електрически инсталации, монтаж на нови трижилни електроинсталации, подмяна на ел. табла, монтаж на осветителни тела, смяна на контакти и ел. ключове и откриване на къси съединения и прекъснати кабели.

Ние се фокусираме върху качеството на нашите услуги, като диагностицираме проблема и се стремим да го решим в най-кратки срокове. Ако желаете, нашите електротехници могат да се заемат с извършването на ремонта на електроинсталацията след диагностицирането на проблема. Ние сме на разположение за всеки вид електротехнически проблеми и задачи, които може да имате.

За връзка с нас и оглед на цени за електроуслуги ни посетете на www.elektrotehnik-plovdiv-remonti.com

Leave Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *