Строителни и довършителни ремонти Пловдив Цялстен строителен ремонт на апартаменти и жилищни кооперации

Ние сме висококвалифицарани майстори за цялостни, строителни ремонти в гр. Пловдвив и област Пловдив. Предлагаме широк набор от всякакви видове вътрешни и външни ремонти и довършителни услуги за жилища и обществени сгради. Имаме огромен опит в ремонтите на баня и мокри помещения. Предлагаме изключително качествени и професионални услуги.
Ние сме специализирана в областта на строително-ремонтните дейности. Екипът ни от майстори и ел техници ще извършат качествен основен ремонт във Вашия дом, бизнес или офис сграда.
Вътрешни и външни ремонти и подобрения на жилища и обществени сгради. Извършваме следните строително-ремонтни услуги:
Монтаж и лепене на вътрешна (директно лепене на топлоизолация или монтаж чрез гипсокартонови конструкции) и външна топлоизолация (чрез скеле или по алпийски способ);
Сухо строителство, мазилки, шпакловки, боядисване;
Зидарии и декорации;
Проектиране и монтаж на кухни по поръчка
Фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор,технически камък;
Гипсокартон и окачени тавани;
Ремонти на бани, монтаж на душ кабини;
ВиК и Ел. инсталации и табла;
Всички видове електроремонти;
Електро и структурно окабеляване;
Изграждане и ремонт на покриви;
Вдигане и ремонт на огради, фасади и др.
Електротехник Електроуслуги Пловдив Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла, полагане на кабели и кабелни трасета, Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. издели, монтиране на захранващи кабели на електроуреди, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини.

Нашите услуги включват широк спектър от строително-ремонтни услуги – на ниски цени и професионално изпълнение. Основната ни дейност са строителни ремонти на жилищни сгради. Всеки един строителен ремонт извършваме с особена прецизност и професиоанализъм, като предлагаме на нашите клиенти не само фиксирани цени за дадените услуги, но и ценови отстъпки. Нашите услуги включват: 

Къртачни услуги при основен ремонт. Къртене на стари мазилки, дограма, врати. Бутане на стени, Къртене на отвори за врати и процорци. Къртене на стара баня. Къртене на отвори и канали за ВиК и Ел. инсталации.

Демонтаж и монтаж на мебели, кухненско обзавеждане, модулни структури.

Извършваме всички видове електроуслуги – Електроремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла; Полагане на кабели и кабелни трасета; Реизграждане или ремонт на електроинсталации; Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.; Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия; Монтиране на захранващи кабели на електроуреди; Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини.

ВиК и Ремонт на баня/тоалетна. Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации. Смяна и монтаж на водосточни тръби. Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др. Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители. Монтаж на осветителни тела, луни, огледала с вгадено осветление. Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения. Полагане и лепене на стенни и подови плочки (фаянс, гранитогрес, мрамор, ествествен камък, облицовъчни плочи от всякакъв вид). Поставане и монтаж на всякакъв тип подови настилки и стенни облицовки от PVC, гранит, ламинат, масив и др.
Демонтаж и къртене на стари подови настилки и покрития във всякакъв вид помещения (бани, тераси и т.н). Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат. Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки, гипсокартон (директно лепене или чрез конструкция). Изправяне на стени с различен тип мазилки, шпакловъчни материали, полагане на армирани мрежи за заздравяване (и против напукване). Полагане и монтаж на нови настилки от най-разнообразни материали – вътрешни или външни (фасадни).

Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване, изграждане на гипсокартонови конструкции и окачени тавани.
Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон с вгадено LED осветление и лунички. Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон. Монтаж на LED ленти и токоизправители. Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата и друг вид шумо и термо изолиращи материали. Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции (с двойна или единична скара). Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон. Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите; Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;
Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки.

Зидарии и усвояване на тераси и балкони, монтаж на вътрешна и външна топлоизолация. Зидария с плътни тухли единични или четворни. Зидария с плътни тухли итонг. Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг. Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата. Направа на вътрешна топлоизолация чрез лепене на фибрам. Поставяме всички видове външна изолация – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване.

Висококачествени строителни ремонти в гр. Пловдив (и областта) и довършителни работи на ниски цени и изпълнение в срок. Предлагаме разнообразни услуги в сферата на строителните ремонти
и довършителните работи.
В нашият сайт може да намерите подробна и актуална актуална информация за всички ремонтни услуги, които предлагаме. От нас може да очкавате изключително професионално и проятелско отношение, розрачност при изготвянето на офертата, нормални цени и най-важното висококачествена работа с професионално изпълнение.
Строителните ремонти извършваме само с професионална апаратура и модерна технология за ремонт. Нашият екип е съставен от компетентни и квалифицирани служители, които притежават нужния опит и умения, за да се спавят с всяка една поставена задача. 

Професионални строителни и довършителни ремонти за гр. Пловдив и близките населени места! Извършваме всички видове строително ремонтни услуги до ключ.

Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършителни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 15 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения. Предлагаме само качествени услуги от квалифицирани майстори с дълъг стаж и много натрупани, полезни знания в сферата на ремонтните услуги. Услугите, който предлагаме са:

Монтаж и полагане на вътрешна и външна топлоизолация;
Изграждане на конструкции и зидове чрез сухо строителствополагане на мазилки, шпакловки, боядисване;
Усвояване на терасиЗидарии, декорации, окачени и растерни тавани;
Проектиране и монтаж на кухни по поръчка;
Монтаж и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, технически камък;
Монтаж и лепене на стенни облицовки от камък, мрамор, грани, ламинат и др. вид плоскости и материали;
Изработка и монтаж на гипсокартонови конструкции и окачени тавани чрез двойна или единична скара. Монтаж на ламелени и растерни тавани;
Ремонти на бани, монтаж на душ кабини, структури за вграждане, мивки, смесители, мебелировка за баня и др.;
Проектиране и изграждане на ВиК и Ел. инсталации, монтаж на ел. табла, осветителни тела, LED осветление и др.;
Извършваме всякакъв тип електроремонти, структурно и електроокабеляване;
Електро и структурно окабеляване;
Изграждане и ремонт на покриви;
Вдигане и ремонт на огради, фасади и др.

Предлагаме цялостна подмяна на водопреносната мрежа, ремонти или изграждане на комплексна ВиК инсталация

Демонтиране на санитария и санитарни уреди / ако ще правим основен ремонт и обновяванае /
Изкъртване на старите теракот, фаянс, замазки и лепила
Демонтаж и ремонт на основните тръби ако е нужно
Полагане на ВиК и Ел. инсталациите — тръби, кабели, контакти, ключове, конзолни кутии, осветителни тела и други
Полагане на мазилка или гипсокартон по стени, шпакловки таван или окачен таван с лунички (по желание)
Полагане на замазка по под, стени и тавани
Полагане на хидроизолация и хидроизолационни ленти
Редене и лепене на фаянс, теракот, гранит, камък и др.
Изграждане на окачен таван с лунички (по желание)
Монтаж на санитарни уреди като моноблок, мивка, смесител, душ, шкафове, огледала и др.
Монтаж на душ системи, душ кабини, душ панели, хидромасажни душ инсталации, вани и др.
Извозване на строителните отпадъци

ВиК ремонти по домовете
Монтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.
Смяна и монтаж на водосточни тръби, щрангове и др.
Монтаж или смяна на водомери
Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения
Монтаж или ремонт на душ кабини, душ системи и смесители, вани, джакузита и прилежащите им компоненти
Монтаж на бойлери, съдомиялни и перални машини

Къртене, чистене, извозване на строителните отпадъци
Електроремонтни дейности
Ремонт и подмяна на ВиК инсталацията
Основен ремонт на баня и изработка на кухня по поръчка
Сухо строителствоокачени таванивътрешна и външна топлоизолация
Зидарии, изграждане и ремонт на огради и външно осветление
Монтаж на външни облицовки от камък и др.
Обръщане на врати и прозорци, мазилки, шпакловане, боядисване
Ремонт на общите части на сградата.

магазини, офиси, заведения и промишлени помещения
хотели и обществени сгради

Основен ремонт

Специализирани сме в монтирането на най-различни настилки от най-различни материали като част от довършителните работи при строителство на сградата, но и като ремонт по смяна на настилката във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други.
Етапите, които следваме при изграждане на подови настилки са:
Демонтаж и къртене на старите настилки / в зависимост дали помещението е имало такива /
При нужда за ремонт на баня къртене на стар теракот и фаянс, смяна на основните тръби ако е нужно, демонтаж на старата санитария
Нивелация на повърхностите и със саморазливащи се мазилки (полагане на замазка по пода или стените и обработката им с хидроизолационни материали)
Полагане на мазилка или гипсокартон по стени, шпакловки таван (по желание)
Полагане на хидроизолация и хидроизолационни материали
Грундиране и обработка на всички повърхности за лепене
Редене и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, ламинат, дърво, PVC и др.
Монтаж на вътрешни и външни стенни облицовки

Извършваме всички видове довършителни работи след основен ремонт във Вашия дом, офис, административна или бизнес сграда:
Електроуслуги;
Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла;
Полагане на кабели и кабелни трасета;
Реизграждане или ремонт на електроинсталации;
Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи; за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.;
Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия;
Монтиране на захранващи кабели на електроуреди;
Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини
ВиК и Ремонт на баня/тоалетна
Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации;
Смяна и монтаж на водосточни тръби;
Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.
Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители;
Монтаж на осветителни тела, луни, огледала;
Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения;
Полагане на стенни и подови плочки;
Поставане на подови настилки и облицовки;
Демонтаж на подови настилки и покрития;
Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат;
Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки;
Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване;
Полагане на новите настилки – вътрешни или външни;
Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване;
Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон;
Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон;
Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата;
Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции;
Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон;
Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите;
Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;
Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки;
Зидарии, вътрешна и външна изолация;
Зидария с плътни тухли единични или четворни;
Зидария с плътни тухли итонг;
Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг;
Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата;
Направа на чрез лепене на фибрам;
Поставяме всички видове външна изолация – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване

Основен ремонт на баня гр. Пловдив – Къртене на стари бани Реновиране и ремонт на Вашата баня

Къртене, чистене извозване. Къртачни услуги при цялостен ремонт на баня

– Къртене на бетон, тухли, гипсокартон, стари плочки и др.;

– Демонтаж и отстраняване на санитарии от стари бани, апартаменти и други видове сгради;

– Проектиране и изграждане на нови ВиК инсталации в домашна и корпоративна среда;

– Ремонт и подмяна на всички видове елементи от ВиК системата – щрангове, тръби, водомери, санитария;

– Пректиране, изграждане и поддръжка на Електроинсталации, както при всякакъв вид сгради, така и във външна среда;

– Подмяна и реизграждане на Електроинсталации;

– Електро и мрежово окабеляване. Монтаж на мрежово оборудване;

– Ремонт и подмяна на елементи от ел. мрежата – ел. табла, предпазители, кабели и много други;

– Монтаж на електроуреди за вграждане;

– Цялостен ремонт на баня – от грубия строеж или къртенето до завършения вид;

– Монтаж на влагоустойчив гиспокартон;

– Монтаж на всички видове санитарни уреди за баня и кухня – моноблокове, мивки и смесители, душ системи, душ кабини, вани и др.;

– Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални и сушилни машини, вентилатори за баня и т.н.

Проектиране на Електроинсталация, изградена от опитни ел. техници. Професионални ел. услуги в гр. Пловдив и областта

Изграждане на електроинсталации от опитен ел. техник. Електро услуги и мрежово окабеляване. Изграждане на комплексни електроинсталации в домове, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради. Ремонт и подмяна на съществуващи електроинсталации, подмяна на елементите й или разширяването й. Ремонти, монтаж и подмяна на електрически табла. Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др. Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела, LED осветление и др. изделия. Подмяна и монтаж на захранващи кабели на електроуреди;

Монтаж на външна топлоизолация в гр. Пловдив

Монтаж на Топлоизолация и Топлоизолационни материали. Лепене на външна фасадна и вътрешна топлоизолация. Довършителни ремонти – Фасадни Шпакловки, мазилки и боядисване. Лепене на вътрешна топлоизолация и изграждане на вътрешни, гипсокартонови конструкции.

Цялостен ремонт на баня гр. Пловдив – Висококачествен основен ремонт на Вашата баня от професионалисти

Ремонт на баня от-до ! Професионално изпълнение, нормални цени, висококачествено изпълнение – Ремонт на баня гр. Пловдив. Основен ремонт на баня, ВиК ремонти, Електроуслуги: – Къртене на бетон, тухли, гипсокартон, стари плочки и др.; – Демонтаж и отстраняване на санитарии от стари бани, апартаменти и други видове сгради; – Проектиране и изграждане на нови ВиК инсталации в домашна и корпоративна среда; – Ремонт и подмяна на всички видове елементи от ВиК системата – щрангове, тръби, водомери, санитария; – Пректиране, изграждане и поддръжка на Електроинсталации, както при всякакъв вид сгради, така и във външна среда; – Подмяна и реизграждане на Електроинсталации; – Електро и мрежово окабеляване. Монтаж на мрежово оборудване; – Ремонт и подмяна на елементи от ел. мрежата – ел. табла, предпазители, кабели и много други; – Монтаж на електроуреди за вграждане; – Цялостен ремонт на баня – от грубия строеж или къртенето до завършения вид; – Монтаж на всички видове санитарни уреди за баня и кухня – моноблокове, мивки и смесители, душ системи, душ кабини, вани и др.; – Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални и сушилни машини, вентилатори за баня и т.н.

Ремонт на баня от-до (Къртене на старите плочки – финални монтажни дейности) ! Всеки ремонт на баня, който извършваме правим по професионален начин. Всеки наш клиент получава прецизно изготвена оферта по пазарни цени на материалите, получавате и индивидуални отстъпки. При ремонт на баня за гр. Пловдив и близките населени места следваме определени стъпки за извършването му. Нашите компетентни майстори ще вземат всички нужни размери, след което ще извършим детайлнаа оферта за всеки един вложен материал и цена за съответния труд. 

Строителни ремонти до ключ – от демонтажът на мебелите до довършителнитер, монтажни дейности

Изграждане и ремонт на ВиК инсталации – Изграждане и ремонт на ВиК инсталации, тръбопроводи и техните компоненти; – Монтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и друга санитария; – Смяна и монтаж на водосточни тръби; – Монтаж или смяна на водомери – Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения; – Монтаж или ремонт на душ кабини, душ системи и смесители, вани, джакузита и прилежащите им компоненти; – Монтаж на бойлери, съдомиялни и перални машини

ВиК изграждане и ремонти Всички видове ВиК услуги Основен ремонт на баня Изграждане ВиК мрежи

Ремонт на баня гр. Пловдив – Ремонт и реновиране на стара баня. Монтаж на влагоустойчив гипсокартон

Ако вашият апартамент или къща трябва да се ремонтира, за да се радвате на мечтаното жилище то нашите строително-ремонтни услуги ще постигнат всичко това. Ние ще направим вашият мечтан дом в реалност

Нашите услуги включват следните видове строително монтажни и довършителни работи:

 • Оглед на обекта и адекватна професионална консултация. Изготвяне на оферта с възможност за ценови отстъпки;
 • Демонтаж на старата мебелировка, демонтаж на кухненското обзавеждане.
 • Изготвяне на идейни проекти и дизайн, чрез които представяме различни варианти за композиционално и функционално разположение на елементите от интериора.
 • Къртене, събаряне. Къртачни услуги, чрез които да бъде отстранен целият ненужен, отпадъчен материал.
 • Изчукване, изтъргване на стар материал и неравности по стени и под, почистване и подготовка на строителния обект за по-нататъчна работа. В това число влизат и демонтажните работи по отстраняване на стари електроуреди. Извършваме и сваляне на старата мазилка при нужда;
 • Корекция и преработка на ВиК инсталацията, чрез отстраняване на старите щрангове, сифони, тръби и съединения.
 • Подновяване и корекции на Електро инсталацията и извеждане на нови електрически точки. При нужда поради спецификата на новия проект извеждаме и допълнителни ел. контакти, ел. ключове и осветителни тела;
 • Корекция на вътрешни стени в помещенията и банята и полагане на нова изравнителна мазилка ( Варо-жиментова за банята и Цименто-гипсова за сухите помещения ). В зависимост от проекта извършваме и корекции чрез монтаж на гипсокартонови конструкции по стените и пода. Изграждаме окачени и растерни тавани с най-различна форма и геометрия.
 • Вътррешни и външни зидарии – преграждане на едно помещение – задария  с гипсокартон, газобетон (YTONG кухли) или с комерсиалните видове тухли;
 • Подготовка на стените и грундиране преди полагане на мализлки и шпакловка;
 • Полагане и нанасяне на хидроизолация, хидроизолационни ленти и маншети в мокрите помещения (бани, кухня, тераси и др.);
 • Обръщане на врати и прозорци. Монтаж на ъглопротекторни лайсни и изправяне на вътрешни ъгли.
 • Нанасяне на изравнителна и финна шпакловка по стени и тавани;
 • Финно шлайфане на стени и тавани и грундиране преди боядисване. Нанасяне на тънък слой шпакловки върху монтирания гиспокартон (при наличие на такъв);
 • Боядисване на тавани и стени. Нанасяне и на декоративни мазилки; 
 • Ремонт и подновяване на подови настилки;
 • Ремонт и подновяване на стенни облицовки;
 • Къртене и изичстване на стари настилки;
 • Корекция на кривини по пода  ( ако има такива ) чрез подравняващи и саморазливни замазки;
 • Монтаж на подови изолационни материали като фибрам и други;
 • Грундиране и полагане на самонивелираща се замазка по стените и пода;
 • Полагане и лепене на подови настилки ( теракот, гранитогрес, фаянс, PVC, ламинат и др. )
 • Направа и облицовка на праг за входна( външна ) врата или подпрозоръчни;
 • Полагане на фаянсови и гранитни плочки за гръб в кухня, тераса, коридор и т.н;
 • Полагане и монтаж на цокъл;
 • Цялостен ремонт на банята, монтаж на всякакъв вид санитария и електроуреди в банята (мононлок, мивки, смесители, душ системи, огледала, окачен таван, бойлер, вентилатор, пералня и сушилна машини, душ кабини и остъкление).
 • Полагане на хидроизолационни материали в банята;
 • Преустроиство и подмяна на ВиК инсталацията в банята;
 • Облицовка на стените и пода в банята с фаянсови или гранитни плочки;
 • Монтаж на фриз и фризови декоративни плочки;
 • Обръщане на врата, прозорец и други линейни отсечки с ъглова лайсна ( инокс или алуминий);
 • Монтаж на ревизия за водомер;
 • Преработка и монтаж на сифони (линейни, кръгли и др.)
 • Оформяне на отвор и монтаж на вентилатор;
 • Изграждане и облицовка на праг за врата ( по желание );
 • Затваряне на щрангове и WC канал с гипсокартон и облицовка с плочки;
 • Шпакловка и декоративна мазилка на таван / Монтаж на окачен таван със скрито осветление или растер таван (  по избор )
 • Монтажни дейности – моноблок, мивки, мебели за баня и т.н;
 • Монтаж на бойлер (ВиК свързване и ел. монтаж);
 • Монтаж на душ кабина в банята, монтаж на вани и душ системи
 • Монтаж на моноблог за външен монтаж или структури за вграждане;
 • Монтаж на шкаф мивка (изляти мивки с плот, мивки за монтаж в стени, свободностоящи мивки);
 • Монтаж на шкаф огледало, монтаж на огледала за вграждане с осветление;
 • Монтаж на вентилатор за баня;
 • Монтаж на лира за баня;
 • Монтаж на аксесоари ( сапунерки, закачалки и др. )
 • Монтаж на пералня / сушилна машина;
 • Монтаж на миялна машина;
 • Монтаж на аплици и сифони;
 • Монтаж на ел лючове и ел контакти. монтаж на всякакъв вид осветителни тела;
 • Проектирани и изпълнение на кухни по поръчка (от-до), монтаж на битови електроуреди за кухня;
 • Монтаж и сглобяване на домакински мебели – дивани, маси, столове, шкафове, етажерки и др.
 • Почистване на обекта  и извозване на строителни отпадъци
 • По преценка и дребни довършителни ремонти.

Ремонт на баня гр. Пловдив. Ремонт и реновиране на стара баня – Къртене, ВиК преработка и др.

Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 15 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения. Предлагаме само качествени услуги от квалифицирани майстори с дълъг стаж и много натрупани, полезни знания в сферата на ремонтните услуги. Услугите, който предлагаме са: Монтаж и полагане на вътрешна и външна топлоизолацияИзграждане на конструкции и зидове чрез сухо строителствополагане на мазилки, шпакловки, боядисванеУсвояване на терасиЗидарии, декорации, окачени и растерни тавани; Проектиране и монтаж на кухни по поръчкаМонтаж и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, технически камъкМонтаж и лепене на стенни облицовки от камък, мрамор, грани, ламинат и др. вид плоскости и материалиИзработка и монтаж на гипсокартонови конструкции и окачени тавани чрез двойна или единична скара. Монтаж на ламелени и растерни таваниРемонти на бани, монтаж на душ кабини, структури за вграждане, мивки, смесители, мебелировка за баня и др.; Проектиране и изграждане на ВиК и Ел. инсталации, монтаж на ел. табла, осветителни тела, LED осветление и др.; Извършваме всякакъв тип електроремонти, структурно и електроокабеляванеЕлектро и структурно окабеляване; Изграждане и ремонт на покриви; Вдигане и ремонт на огради, фасади и др.

– Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
– Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
– Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти.
– Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти.
– Ремонт на баня Пловдив. Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик.
– Ремонт на баня Пловдив. Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти.
– Ремонт на баня Пловдив. Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня.
– Ремонт на баня Пловдив. Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти.
– Ремонт на баня Пловдив. Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти.
– Ремонт на баня Пловдив. Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.

xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosofutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbetbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩaAG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88

Leave Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *